Att maila är så 2012

Runskrift – brevduva – posten – email – sms – ???

Jag driver upp mot hundra projekt av varierande längd och storlekar. Driver det sedan ett tag i hela Norden. Att ha kontakt med människor som ska utföra en uppgift är verkligen A eller O för att lyckas. Men något som jag verkligen lärt mig är det här med att maila något, är så 2012, det går för långsamt (trots att de allra flesta bär med sig både mail och Instagram i sin smarta telefon) för informationen/budskapet att nå fram till mottagaren. Att ringa är för mig att föredra, ibland sms. Men många gånger verkar inte detta räcka,  dagens ”ungdomar” vill ha något annat, något som på en bråkdels sekund ger dem all information de kan få (direkt och nu inte sen och sent). Sluta maila och sms och börja ring eller kom på nått nytt, annars är du ute…….

Lämna ett svar