Ångest efter semestern – 127 mail

Att gå på semester för sommaren är för allt för många förenat med lättnad. Lika stor lättnad som det är ångest när personen ska komma tillbaka efter semestern. Allt fler kollegor och bekanta påbörjar semestern mitt i veckan, vilket  ofta medföra att man är tillbaka mitt i veckan, låter rimligt tycker jag. Det blir som att mjukstarta lite efter en del vilande.

Jag har medvetet kollat både jobb mail och mobil under semestern, många anser att det är galenskap, möjligtvis, men det är ett sätt för mig att hela tiden ha kontroll. Detta låter pretentiöst men jag har på nått sätt lärt mig värdera vad som är viktigt och bråttom. Just det som behövs göras just då gör jag, annars får det vänta.

127 nya mail trots kontinuerligt ”kikande” på mailkorgen. När jag väl gick igenom dem så har jag nu 26 kvar som kräver någon form av action. Inte så farligt. Jag har jobbar tre dagar nu sedan jag kom tillbaka.

Med risk att låta sådär över duktig så är jag väldigt glad att vara tillbaka på jobbet. Grymt roligt. Med andra ord – ingen ångest på Christofer Landerby inte.

Lämna ett svar