Ditt Förhållningssätt spelar roll

Tankens kraft kan besätta berg

Jag är inte lika övertygad om att tankens kraft kan besätta berg som jag är övertygad om att den kan öka din prestation – oavsett vad. Att positiv energi genererar ännu mer energi är jag tämligen säker på. Din inställning spelar roll i det du gör, inte minst när det handlar om sälj och relationsbyggande.

Jag arbetade förut som Account Manager på ett företag där stor del av arbetstiden var uppsökandeverksamhet via telefon. Mitt stora problem var den negativa energin som skapades när jag fick tala med en manlig beslutsfattare – Jag hade bestämt mig för att det var kört redan efter några sekunder (eller till och med när jag blev kopplad via växeln till en man). Detta fenomen häckla mig ett tag. Min vändning var att jag hade fört statistik där jag tydligt kunde läsa att procentsatsen på avslut var lika stor oavsett kön. Jag intalade mig själv och vände detta negativa till något positivt – det blev en utmaning för mig. Detta resulterade i ett helt annat förhållningssätt för mig, vilket var till min stora vinning .

Tänk vad ens inställning kan sätta käppar i hjulet och hur många har inte råkat ut för samma fenomen som jag. Många sitter på sin valda sanning och tror inte de kan ändra på den, bara för att en sak alltid har vart så behöver det inte betyda att det fortsättningsvis behöver bli så. För att få till en förändring så måste det också ske en förändring, i detta fall på det personliga planet.