leva för jobbet eller jobba för att leva?

Ett spontant svar av mig är något i stilen med ”jobba för att leva försjutton”, men så enkelt är det inte. Tycker man så kanske kanske, bara kanske bör man fundera på att byta jobb. Själv anser jag mig ha funnit en rätt bra balans (mer eller mindre) i de arbeten jag haft, att tycka tillvaron är stimulerande i både arbete såväl som på fritiden. Dock har det vart mycket arbete på fritiden, men jag trivs.

Jag hade en period för ett tag sedan jag inte alls trivdes med det jag gjorde, jag gick och gnällde och sökte medhåll av vänner och bekanta. Visst det fungerade – temporärt. En viktig sak som jag lärt mig är att för att få en förändring – måste man också göra en förändring. Detta gäller nog det mesta. Det var ingen som kom springande till mig med ett nytt jobb och ett par nya skor, utan jag fick helt enkelt säga upp mig och blicka framåt.  Nu med facit i hand gjorde jag helt rätt. Nu väntar nya stora utmaningar, så inget gnäll nu Christofer Landerby utan se till att något sker.

Ingen förvandling utan handling


Lämna ett svar