Köp dig en skjorta, en slips och ett par fina skor

Jag fastnade vid en studie gällande ”klä dig som om du är framgångsrik – då kommer du också bli det”, väldigt intressant, dessutom tror jag jag på det (inte för alla, men för många). De få gångerna jag arbetar hemifrån så är jag väldigt noga med att tillämpa samma  morgonrutin som alltid innan jag slänger upp datorn och telefonen för att börja dagens aktivitet. Visst har det hänt att jag sätter mig vid skrivbordet hemma iklädd träningskläder – men något säger mig att det känns fel.

I filmen ”catch me if you can” så säger Christopher Walking (pappa till Leonardo DiCaprio i filmen) att hans son då ska ha på sig en kritstrecksrandig kostym för att lättare sälja till andra – han referera till att New York Yankees alltid vinner på grund av att motståndaren kollar på ränderna på deras tröjor.

Ja ni fattar – om du klär framgångsrik så kommer du också bli det….