Självinsikt – oftast men inte alltid

Jag har oftast god självinsikt när det gäller vad jag kan utföra i min yrkesroll, ber om hjälp om jag tror jag behöver det. Men framförallt så gör jag klart uppgiften med gott resultat (fast jag ibland jobbar mycket). När det kommer till min vardag är det kanske en smula annorlunda. Jag har under 2012 börjat spela fotboll efter ett uppehålla på cirka 5 år (organiserad fotboll), innan varje träning och match så verkar jag tro att jag fortfarande är 20 år, efter genomförd aktivitet är det inte så längre. Jag kan inte längre gör det jag en gång kunde. Väldigt frustrerande. Jag vägrar inse faktum att jag inte klarar av vissa saker längre. Min självinsikt är rubbad. Skadad eller inte skadad. Fotboll är helt otroligt skoj.

Kanske borde jag spela på ett annat sätt? kanske borde jag inte spela alls (aldrig i livet) eller så kör jag på som vanligt och hoppas att det löser sig. Jag är oftast rationell i mina beslut, men inte nu.