Vad vill du uppnå under dagen

Många tycker det är hemskt att ta sig till jobbet en tidig morgon, oavsett om det gäller bil, flyg, tunnelbana eller pansarvagn. Det sistnämnda skulle iof vara fränt. Själv tycker jag det är riktigt skönt att ta sig till jobbet, detta kan låta platt och klyschigt – men man (jag) får tid för mig själv, tid för att fundera hur jag vill att dagen ska vara samt planera den. Det blir som att sätta sitt mentala schema och samtidigt sätta upp dagens mål. Detta är inget som skrivs i sten utan det måste finnas utrymma för förändringar och andra missöden som kan dyka upp. Men att sedan komma till arbetet och veta vad som behöver göras är oftast riktigt skön.

Detta är ett tips, försök med detta i stället irritera dig på trafiken eller på den smaskande tanten i tunnelbanan, eller trasiga larvfötter på pansarvagnen. Ja ni fattar.

Lämna ett svar