Personligt

Mina ambitioner speglar väl hur det är att vara Christofer Landerby, jag beskrivs ofta av vänner och medarbetare att jag är väldigt lojal och ambitiös, när jag väl bestämt mig för något ger jag allt. När jag arbetade på Itrim som hälsorådgivare och rådgav överviktiga så gick jag själv medvetet upp i vikt för att sedan gå ner i vikt för att få en större inblick i mina kunders problematik. när jag arbetade som Account Manager på Inner, så bestod stor del av tiden av uppsökande verksamhet via telefon. För att utveckla mig som säljare anmälde jag mig på olika sidor på internet för att bli uppringd av försäljare, jag stannade alltid till vid fältsäljare (oberoende av vad de säljer) och jag medverkade i olika säljforum. Jag tog in all den information jag fick för att sedan bearbeta och utvärdera för att komma fram till min bästa säljmodell.

Nu kan man tro att jag inte har någon som helst fritid men det har jag. Har väldigt mycket jag vill göra och som jag skulle behöva göra. Många gånger handlar det om att prioritera.

Jag har större delen av mitt liv spelat fotboll, åkt skidor (utför) och umgåtts i stora sällskap. Det sociala betyder väldigt mycket för mig och jag har en alldeles beträfflig skara härliga människor runt mig. Det spelar inte så stor roll vad som görs utan med vem man gör det med. Till och med den tråkigaste uppgiften kan bli rolig med gott sällskap omkring sig.

Jag är född och uppvuxen i Eskilstuna, flyttade därifrån till Umeå och vidare till Ohio, Usa för att studera och har än så länge inte flyttat tillbaka ”hem”. Bor i Stockholm sedan 2009.